Sedumdak leverancier

Sedumdak leverancier

Uw leverancier voor sedumdaken en groendaken

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele sedumdak leverancier? Dan bent u bij Easy Sedum aan het juiste adres! Wij, als groendak leverancier, zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve groendaken en sedumdaken voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Easy Sedum staat duurzaamheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige sedumproducten en bieden daarnaast ook installatie en onderhoudsdiensten aan.

Groendak leverancier

Groendak leverancier met passie voor duurzaamheid

Bij Easy Sedum zijn we gepassioneerd over duurzaamheid. We geloven in een groenere wereld en willen daar ons steentje aan bijdragen. Groendaken zijn een uitstekende manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan de biodiversiteit. Het is bewezen dat een groendak de levensduur van een dak kan verlengen, de luchtkwaliteit verbetert, de energierekening verlaagt en de waarde van een gebouw kan verhogen.

sedumdak leverancier

Sedumdak leverancier met breed assortiment

Bij Easy Sedum bieden we een breed assortiment aan sedumproducten aan. Of u nu op zoek bent naar kant-en-klare systemen of naar sedummatten en verschillende vegetatiematten, bij ons bent u aan het juiste adres.

Sedumcassettes en sedumtrays: Onze kant-en-klare systemen bestaan uit sedumcassettes of sedumtrays. Ze zijn gemakkelijk rechtstreeks te plaatsen en bieden een groendak dat snel begroeid en goed waterdoorlatend is.

Sedummatten: sedummatten zijn kant-en-klare matten met een volledige begroeiing van verschillende soorten sedum. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en gewichten.

Sedum kruidenmat: onze sedum kruidenmat is een vegetatiemat met een mix van verschillende soorten sedum en vijfentwintig kruiden. Het is een ideale oplossing voor iedereen die een groendak wil met een gevarieerde begroeiing.

Wildflowermat: De wildflowermat is een vegetatiemat met een mix van ruim twintig soorten wilde bloemen en aangevuld met diverse soorten siergrassen. Het is een kleurrijke oplossing voor iedereen die een biodiverse tuin wil creëren op het dak.

Bees & butterfliesmat: De bees & butterfliesmat is een vegetatiemat speciaal ontworpen om bijen en vlinders aan te trekken. Het bevat een mix van vier soorten sedum, vijf tot zeven soorten siergrassen en ruim veertig vaste planten en kruiden

Nieuwe kweek voor 2024!

Groendak leverancier met eigen aanlegservice

Indien u niet over de tijd beschikt om zelf een groendak aan te leggen, is dat geen enkel probleem! Bij Easy Sedum kunt u kiezen voor onze aanlegservice en de aanleg aan onze ervaren professionals uitbesteden. Binnen 5 werkdagen zal ons team zorgen voor de realisatie,

Wij leggen groendaken aan volgens de FLL-richtlijnen. Onze aanlegservice is eenvoudig, tijdbesparend en resulteert in een mooi groen geheel.

Waarom kiezen voor Easy Sedum?

Als groendak leverancier onderscheidt Easy Sedum zich op verschillende manieren:

Kwaliteit: we leveren enkel groendaken van topkwaliteit. Onze daken zijn uitvoerig getest en worden geproduceerd volgens de hoogste standaarden.

Maatwerk: elk dak is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Bij Easy Sedum bieden we daarom maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Ervaring: we hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van groendaken. Onze vakmensen weten precies wat er nodig is om uw dak om te toveren tot een groene oase.

Service: bij Easy Sedum houden we van tevreden klanten. Daarom bieden we een uitstekende service aan en staan we altijd klaar om te helpen bij vragen en problemen.

Onderhoud: we bieden onderhoudscontracten aan die ervoor zorgen dat uw groendak in topconditie blijft.

Groendak pakketten

Super lichtgewicht sedumdak
Super lichtgewicht sedumdak
Ideaal voor zelf aanleg
€44per m²
Verzadigd gewicht: 45 kg per m²
Wateropslag: 30 liter per m²
Begroeiing: 95%
Ideaal voor zelf aanleg
Snelle installatie
lichtgewicht sedumdak
Lichtgewicht sedumdak
Ideaal voor zelf aanleg
€45per m²
Verzadigd gewicht: 50 kg per m²
Wateropslag: 35 liter per m²
Begroeiing: 95%
Ideaal voor zelf aanleg
Snelle installatie
Traditioneel sedumdak
Traditioneel sedumdak
Meest gekozen
€45per m2
Verzadigd gewicht: 75 kg per m²
Wateropslag: 35 liter per m²
Begroeiing: 95%
Meest gekozen
Snelle
installatie
Sedum kruidendak
Sedum kruidendak
Extra biodiversiteit
€55per m²
Verzadigd gewicht: 95 kg per m²
Wateropslag: 40 liter per m²
Begroeiing: 95%
Sedum en bloeiende kruiden
Extra biodiversiteit
Biodivers dak
Biodivers dak
Extra biodiversiteit
€85per m²
Verzadigd gewicht: 200 kg per m²
Wateropslag: 60 liter per m²
Begroeiing: 95%
Waard- en nectarplanten
Extra biodiversiteit
Sedum cassettes lichtgewicht
Lichtgewicht sedum cassettes
Kant-en-klaar & licht
€45per m²
Verzadigd gewicht: 55 kg per m²
Wateropslag: 21 liter per m²
Afmeting: 37,3 x 57,3 cm
Begroeiing: 95%
Ideaal voor zelf aanleg
Snelle installatie
Sedum cassettes
Traditionele sedum cassettes
Kant-en-klaar
€48per m²
Verzadigd gewicht: 80 kg per m²
Wateropslag: 31 liter per m²
Afmeting: 45 x 49,5 cm
Begroeiing: 95%
Ideaal voor zelf aanleg
Eenvoudige installatie
lichtgewicht sedum cassettes
Sedumtrays
Kant-en-klaar & licht
€58per m²
Verzadigd gewicht: 57,5 kg per m²
Wateropslag: 27,5 liter per m²
Afmeting: 50 x 50 cm
Begroeiing: 95%
Ideaal voor zelf aanleg
Eenvoudige installatie

Vraag geheel vrijblijvend een offerte!

Kies voor Easy Sedum als uw groendak leverancier en geniet van een professionele service en topkwaliteit sedumproducten. Wij zorgen voor een groendak op maat en dragen op die manier bij aan een groenere en duurzamere wereld.

  We leren u graag beter kennen

  Onze gloednieuwe locatie: circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom

  Easy Sedum opent zijn deuren op een gloednieuwe locatie: het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dit park is het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland. Onze nieuwe vestiging is ontworpen met de nieuwste duurzame bouwmaterialen die allemaal recyclebaar zijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt.

  Samen met andere ondernemers op het park dragen wij bij aan het verbeteren van de water- en luchtkwaliteit en de vermindering van CO2-uitstoot. Door duurzaamheid te integreren in de bedrijfsvoering kan Easy Sedum zijn klanten beter van dienst zijn en bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

  Het nieuwe kantoor van Easy Sedum is een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzaamheid en een groene toekomst. Het bedrijf zet zich in voor de verbetering van de leefomgeving en de bevordering van biodiversiteit. Het  circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom is een uitstekende locatie voor Easy Sedum om deze missie voort te zetten.

  Het is een geweldige stap in de richting van een duurzame toekomst. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een groenere toekomst en zijn blij dat we onze duurzame missie kunnen voortzetten op deze circulaire locatie met een passende straatnaam: Ecologieweg!

  Dakinspectie aanvragen
  Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dakbedekking? Vraag een dakinspectie aan!

   Subsidie aanvragen
   Vul de online subsidiecheck in en kom erachter hoeveel subsidie u kunt krijgen!

    Vraag vrijblijvend een offerte aan
    U kunt van Easy Sedum altijd een gedetailleerde en scherpe offerte verwachten!

     We leren u graag beter kennen

     Wat heeft u nodig voor een sedumdak?

     Vrijwel elk traditioneel sedumdak bestaat uit de volgende opbouwlagen:

     ✓ Wortelendwerende folie (afhankelijk van de dakbedekking)
     ✓ Beschermdoek 300gr
     ✓ Drainage 20mm
     ✓ Extensief daktuinsubstraat
     ✓ Sedummatten

     Voor lichtgewicht sedumdaken heeft u substraat op rol van 20 mm of 40 mm nodig in plaats van extensief substraat.  

     Bij sedumdaken die zijn opgebouwd met sedum cassettes adviseren wij om een beschermdoek eronder te plaatsen. Vandaar dat het beschermdoek is inbegrepen bij het pakket. Zo heeft u direct alle benodigdheden. 

     Verder heeft u bij sedumtrays (lichtgewicht cassettes) een wortelwerende folie nodig, indien uw dakbedekking niet wortelwerend is. Wortelwerende folie zit al inbegrepen in ons lichtgewicht sedumdak cassettes pakket.

     Randafwerking sedumdak

     Voor de randafwerking van uw sedumdak heeft u scheidingsprofielen, olivijn/grind en bladvangers nodig. De grindranden rondom een sedumdak zijn vegetatievrije zones. Dit voorkomt de kans op lekkages en beschadigingen van de dakranden en dakbedekking.

     Welke type sedumdak kopen

     Bij het kopen van een sedumdak zijn vijf mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

     ✔ Traditioneel sedumdak
     ✔ Lichtgewicht sedumdak
     ✔ Super lichtgewicht sedumdak
     ✔ Sedumdak cassettes
     ✔ Lichtgewicht sedumdak cassettes

     Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden om er zeker van te zijn dat u de juiste beslissing neemt voor uw woning of bedrijf. Hier zijn de belangrijke punten om in gedachten te houden:

     Het standaard sedumdak, ook wel traditioneel sedumdak genoemd, is het meest gekozen sedumdak. Dit komt vooral door de goede opbouw met wortelendwerende folie, drainagebanen, extensief daktuinsubstraat en sedummatten. Dit zorgt voor een goed waterbegend sedumdak. Wel moet u er rekening mee houden dat een standaard sedumdak een relatief zwaar verzadigd gewicht heeft. 

     Soms is het verstandiger om te kiezen voor een lichtere variant. Bij Easy Sedum bieden wij ook twee soorten lichtgewicht pakketten aan. Deze type sedumpakketten zijn geschikt voor bij elk dak!

     Daarnaast kunt u kiezen voor kant-en-klare systemen zoals sedum cassettes of sedumtrays. Sedumcassettes en sedumtrays zijn relatief zwaar door het totale verzadigde gewicht per m², maar ze hebben ook een beter waterbergend vermogen. Het waterbergend vermogen kan wel oplopen tot 31 liter per m². Ook zijn ze al goed geworteld en hebben ze een eenvouding kliksysteem. Deze kunt u dus gemakkelijk plaatsen op uw dak. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om de aanleg uit te besteden aan ons ervaren montage team.