Sedumdak laten aanleggen

Het aanleggen van een sedumdak of groendak vergt uiteraard enige tijd en moeite. Heeft u dit niet of wilt u toch graag de aanleg uitbesteden aan specialisten? Geen enkel probleem! Met de handige aanlegservice van Easy Sedum kunt u in een handomdraai uw sedumdak laten aanleggen. Ons ervaren team zorgt binnen 5 werkdagen voor de realisatie van uw sedumdak.

Wij leggen sedumdaken aan conform de FLL-richtlijnen en de aanleg wordt uitgevoerd door échte specialisten!

Sedumdak laten aanleggen
Easy geregeld, easy aangelegd! Vanaf €16,- per m²
Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw sedumdak aan en ontvang het binnen één werkdag!

  Waarom laten aanleggen?

  De aanleg van een groendak kan erg eenvoudig zijn, dus waarom zou u het uitbesteden?

  Daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst is werken op het dak soms gevaarlijk werk als u niet weet wat u moet doen. Daarnaast zal het meer tijd en moeite kosten dan wanneer u het door de experts van Easy Sedum laat uitvoeren. Zij doen het immers elke dag! We nemen daarom de taak van de aanleg graag van u over. Ons ervaren team heeft de juiste kennis, materialen en kunde in huis om in een mum van tijd een mooi sedumdak met aan te leggen.

  Daarnaast nemen wij na de aanleg het afval zoals pallets, verpakkingen, karton en restafval mee! Een sedumdak laten aanleggen door Easy Sedum is dus makkelijk geregeld, tijdbesparend, goed aangelegd en snel gerealiseerd met een direct groen resultaat!

  Sedum dak laten aanleggen
  voor de aanleg sedumdak
  Before
  na de aanleg sedumdak
  After

  Aanlegkosten

  De kosten voor het laten aanleggen van een sedumdak variëren erg per project, want ieder dak is natuurlijk anders. Ook zijn de kosten afhankelijk van verschillende factoren zoals oppervlakte van het dak, dakhelling, dakbedekking, maar bij Easy Sedum kunt u voor een lage prijs de aanleg van uw sedumdak uitbesteden. Hoe handig is dat!

  Vraag gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Waarom kiezen voor Easy Sedum?

  Bij Easy Sedum heeft u de keuze uit verschillende aanleg opties en soorten groendaken zoals traditioneel, lichtgewicht, cassettes en meer. Dankzij ons grote assortiment kunt u een sedumdak uitzoeken, die het beste bij u past, en laten aanleggen. We denken ook uiteraard graag met u mee. Op al onze daken wordt uitsluitend hoogwaardige sedum, begroeid met 10 tot 13 soorten sedumplantjes, aangelegd. U kunt bij Easy Sedum rekenen op topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

  Sedumdak laten aanleggen

  Sedumdak laten aanleggen door Easy Sedum

  Ervaring met elk type sedumdak
  Aanleg conform de FLL-richtlijnen
  Gemakkelijk en snel geregeld
  Volledige ontzorging
  Direct groen resultaat

  Wanneer een sedumdak laten aanleggen?

  Sedumdaken kunnen gedurende het gehele jaar worden aangelegd met uitzondering van extreme weersomstandigheden zoals sneeuw en vorst. Een groendak kan dus in elk seizoen worden aangelegd. Elk seizoen, zoals de lente of herfst, heeft weer zijn eigen unieke voordelen.

  Onze gloednieuwe locatie: circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom

  Easy Sedum opent zijn deuren op een gloednieuwe locatie: het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dit park is het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland. Onze nieuwe vestiging is ontworpen met de nieuwste duurzame bouwmaterialen die allemaal recyclebaar zijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt.

  Samen met andere ondernemers op het park dragen wij bij aan het verbeteren van de water- en luchtkwaliteit en de vermindering van CO2-uitstoot. Door duurzaamheid te integreren in de bedrijfsvoering kan Easy Sedum zijn klanten beter van dienst zijn en bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

  Het nieuwe kantoor van Easy Sedum is een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzaamheid en een groene toekomst. Het bedrijf zet zich in voor de verbetering van de leefomgeving en de bevordering van biodiversiteit. Het  circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom is een uitstekende locatie voor Easy Sedum om deze missie voort te zetten.

  Het is een geweldige stap in de richting van een duurzame toekomst. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een groenere toekomst en zijn blij dat we onze duurzame missie kunnen voortzetten op deze circulaire locatie met een passende straatnaam: Ecologieweg!

  Dakinspectie aanvragen
  Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dakbedekking? Vraag een dakinspectie aan!

   Subsidie aanvragen
   Vul de online subsidiecheck in en kom erachter hoeveel subsidie u kunt krijgen!

    Vraag vrijblijvend een offerte aan
    U kunt van Easy Sedum altijd een gedetailleerde en scherpe offerte verwachten!

     We leren u graag beter kennen

     Wat heeft u nodig voor een sedumdak?

     Vrijwel elk traditioneel sedumdak bestaat uit de volgende opbouwlagen:

     ✓ Wortelendwerende folie (afhankelijk van de dakbedekking)
     ✓ Beschermdoek 300gr
     ✓ Drainage 20mm
     ✓ Extensief daktuinsubstraat
     ✓ Sedummatten

     Voor lichtgewicht sedumdaken heeft u substraat op rol van 20 mm of 40 mm nodig in plaats van extensief substraat.  

     Bij sedumdaken die zijn opgebouwd met sedum cassettes adviseren wij om een beschermdoek eronder te plaatsen. Vandaar dat het beschermdoek is inbegrepen bij het pakket. Zo heeft u direct alle benodigdheden. 

     Verder heeft u bij sedumtrays (lichtgewicht cassettes) een wortelwerende folie nodig, indien uw dakbedekking niet wortelwerend is. Wortelwerende folie zit al inbegrepen in ons lichtgewicht sedumdak cassettes pakket.

     Randafwerking sedumdak

     Voor de randafwerking van uw sedumdak heeft u scheidingsprofielen, olivijn/grind en bladvangers nodig. De grindranden rondom een sedumdak zijn vegetatievrije zones. Dit voorkomt de kans op lekkages en beschadigingen van de dakranden en dakbedekking.

     Welke type sedumdak kopen

     Bij het kopen van een sedumdak zijn vijf mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

     ✔ Traditioneel sedumdak
     ✔ Lichtgewicht sedumdak
     ✔ Super lichtgewicht sedumdak
     ✔ Sedumdak cassettes
     ✔ Lichtgewicht sedumdak cassettes

     Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden om er zeker van te zijn dat u de juiste beslissing neemt voor uw woning of bedrijf. Hier zijn de belangrijke punten om in gedachten te houden:

     Het standaard sedumdak, ook wel traditioneel sedumdak genoemd, is het meest gekozen sedumdak. Dit komt vooral door de goede opbouw met wortelendwerende folie, drainagebanen, extensief daktuinsubstraat en sedummatten. Dit zorgt voor een goed waterbegend sedumdak. Wel moet u er rekening mee houden dat een standaard sedumdak een relatief zwaar verzadigd gewicht heeft. 

     Soms is het verstandiger om te kiezen voor een lichtere variant. Bij Easy Sedum bieden wij ook twee soorten lichtgewicht pakketten aan. Deze type sedumpakketten zijn geschikt voor bij elk dak!

     Daarnaast kunt u kiezen voor kant-en-klare systemen zoals sedum cassettes of sedumtrays. Sedumcassettes en sedumtrays zijn relatief zwaar door het totale verzadigde gewicht per m², maar ze hebben ook een beter waterbergend vermogen. Het waterbergend vermogen kan wel oplopen tot 31 liter per m². Ook zijn ze al goed geworteld en hebben ze een eenvouding kliksysteem. Deze kunt u dus gemakkelijk plaatsen op uw dak. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om de aanleg uit te besteden aan ons ervaren montage team.