Extra informatie groendak Easy Sedum

Klantensupport
Easy Sedum Logo

Verzending en retourneren

Onze sedumproducten komen direct van onze kweker en worden speciaal voor uw bestelling van het land gehaald. Vervolgens wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen in Nederland, België en Duitsland te bezorgen. Heeft u ook gekozen voor onze aanlegservice? Ons team komt langs binnen 7 werkdagen om uw groendak te realiseren. Wij geven u telefonisch of per e-mail updates over de bezorging en het aanlegmoment.

Wilt u een groendak laten bezorgen op een specifieke datum?

Ja, dat kan! Bij Easy Sedum heeft u ook de mogelijkheid om zelf een bezorgmoment voor uw bestelling in te plannen. Neem contact met ons op om uw gewenste datum en mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren om een bezorgdatum te kiezen, die één dag voor de aanleg is.

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, de bestelling heeft ontvangen te annuleren, mits u de producten in de originele staat en verpakking zitten en een bewijs van aankoop kan overhandigen (zoals de factuur). Zodra wij de producten hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. Sedum is hiervan uitgezonderd. Versproducten kunnen niet geretourneerd worden, omdat ze snel bederven of verouderen.

Garanties

Dakbedekking garantie

Wanneer u te horen krijgt dat u uw dakbedekking moet laten repareren of vervangen om er een groendak op te kunnen leggen, is dit uiteraard een tegenvaller. Maar wel echt verstandig om te doen. Zo voorkomt u beschadigingen en lekkages op korte termijn. Gelukkig ontvangt u bij Easy Sedum garantie op waterdichtheid en kunt u er zeker van zijn dat uw dak de komende jaren beschermd is tegen lekkages. Deze garantie geeft u gemoedsrust! 

Sedumdaken en groendaken garantie

Onze sedumproducten vallen onder de categorie ‘bederfelijke producten’ (versproducten). Ze komen direct van onze kweker en worden speciaal voor uw bestelling van het land gehaald. Vervolgens wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Op onze sedumproducten kunnen wij geen garantie verstrekken. Er zijn namelijk vele factoren van belang op de groei van het sedum. Denk hierbij aan onderhoud, omgeving en weersomstandigheden. Easy Sedum geeft wel de garantie dat bij levering van onze sedumproducten het sedum voor minimaal 95% begroeid is. Dit zorgt voor een direct groen resultaat. 

 • Altijd 100% vers van de kweker 
 • Minimaal 95% begroeid voor direct groen resultaat
 • Kwaliteitsgarantie van de kwekerij

Beste prijs-kwaliteitsgarantie

Natuurlijk wilt u een groendak voor de laagste prijs. Dat begrijpen wij bij Easy Sedum heel goed, maar naast de prijs is ook zekerheid en kwaliteit belangrijk. De zekerheid dat uw bestelling op tijd en met de juiste materialen geleverd wordt. Ook de kwaliteit van het sedum is zeer belangrijk. Easy Sedum werkt uitsluitend met hoogwaardige sedum, begroeid met 10-13 soorten sedum. Verder bieden wij altijd de scherpste prijs aan onze leuke klanten. U kunt bij Easy Sedum dus rekenen op topkwaliteit tegen de scherpste prijs.

Groepskorting

Easy Sedum biedt groepskortingen aan voor klanten die ook andere mensen zoals buren, buurtgenoten, vrienden of familie stimuleren om te vergroenen. Het effect van een sedumdak is nog groter als meerdere personen overwegen om te gaan vergroenen. Hoe meer sedumdaken, hoe groter het positieve effect! Daarom zijn we bij Easy Sedum meer dan bereid om hulp en advies te bieden bij het opzetten van straat- of buurtprojecten. Onze sedumdak adviseurs komen langs op locatie voor extra informatie en bij de aanleg. We maken graag voor u een voorstel op maat. Zo helpt u samen met Easy Sedum om Nederland te vergroenen en levert het u ook een mooi prijsvoordeel op! 

Wilt u een buurt- of wijkproject starten? Neem contact met ons op via +31 85 060 18 25.

Betaalmethoden

Bij Easy Sedum kunt u eenvoudig en veilig betalen. U kunt kiezen voor direct, in termijnen of achteraf betalen. Onze betaalmethoden:

 • iDeal
 • Creditcard 
 • Bankoverschrijving
 • Apple Pay
 • in3: Betaal in 3 termijnen, 0% rente
 • Klarna Achteraf Betalen
 • Bancontact
 • Belfius Direct Net
 • KBC/CBC

 

Meer weten?

Neem contact met ons op via [email protected] voor vragen over verzendingen, retourneren, levertijd, groepskortingen of betaalmethoden.

Extra informatie groendak