Boldraadrooster RVS

Een boldraadrooster RVS, ook wel bekend als een roestvrijstalen boldraadrooster, is een type bladvanger dat gemaakt is van roestvrij staal. Deze boldraadrooster heeft een uniek en efficiënt ontwerp waardoor het water snel wegvloeit, waardoor het risico op verstoppingen en wateroverlast wordt verminderd.

Waarom kiezen voor rvs boldraadrooster?

Er zijn verschillende redenen waarom een boldraadrooster nuttig is voor een groendak:

Voorkomen van verstoppingen

Een boldraadrooster helpt verstoppingen door bladeren, takken en andere vuildeeltjes te voorkomen, waardoor het risico op wateroverlast en lekkages op het dak wordt verminderd.

Ondersteuning van de waterafvoer met een boldraadrooster rvs

Het boldraadrooster helpt water snel en efficiënt weg te voeren van het dak, waardoor het groendak in goede staat blijft en de levensduur ervan verlengd wordt.

Bescherming van het dakbedekkingsmateriaal

Een boldraadrooster beschermt het dakbedekkingsmateriaal tegen beschadiging door overbelasting van het water, waardoor de dakbedekking langer meegaat.

Verbeterde uitstraling met een rvs boldraadrooster

Een boldraadrooster geeft het groendak een moderne en verzorgde uitstraling, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor elk type gebouw.

Kortom, een boldraadrooster is een belangrijk element voor een groendak, omdat het helpt om verstoppingen te voorkomen, water efficiënt weg te voeren, het dakbedekkingsmateriaal te beschermen en de uitstraling van het dak te verbeteren.

Boldraadrooster kopen

Het gebruiken van een boldraadrooster RVS is de ideale oplossing om verstoppingen te voorkomen op uw dak. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is het robuust en duurzaam. Het rooster is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sterkte en prestaties. Dit is een uitstekende bescherming voor uw dak tegen bladeren en vuil. Deze boldraadrooster met een moderne en strakke uitstraling past perfect in elk type regenpijp. Bestel nu voordelig en online een boldraadrooster rvs bij Easy Sedum voor uw (groen)dak!

 • Snelle levering: vóór 15:00 besteld = volgende werkdag in huis
 • Veilig betalen: met iDeal, Apple Pay & meer
 • Hulp nodig? Bel ons 085 – 060 18 25

Heeft u een opstaande rand of afvoer met zijuitloop? Bekijk dan onze andere bladvanger. Bekijk nu

1 beoordeling voor Boldraadrooster RVS

 1. Phillip Groeneveld
  30 januari 2023 - 20:24

  Mooi boldraadrooster! Ik heb er twee aangeschaft bij mijn groendak pakket. Ze zijn stevig en gemakkelijk te plaatsen.

Leave A Reply

Your rating *

Onze gloednieuwe locatie: circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom

Easy Sedum opent zijn deuren op een gloednieuwe locatie: het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dit park is het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland. Onze nieuwe vestiging is ontworpen met de nieuwste duurzame bouwmaterialen die allemaal recyclebaar zijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt.

Samen met andere ondernemers op het park dragen wij bij aan het verbeteren van de water- en luchtkwaliteit en de vermindering van CO2-uitstoot. Door duurzaamheid te integreren in de bedrijfsvoering kan Easy Sedum zijn klanten beter van dienst zijn en bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Het nieuwe kantoor van Easy Sedum is een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzaamheid en een groene toekomst. Het bedrijf zet zich in voor de verbetering van de leefomgeving en de bevordering van biodiversiteit. Het  circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom is een uitstekende locatie voor Easy Sedum om deze missie voort te zetten.

Het is een geweldige stap in de richting van een duurzame toekomst. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een groenere toekomst en zijn blij dat we onze duurzame missie kunnen voortzetten op deze circulaire locatie met een passende straatnaam: Ecologieweg!

Dakinspectie aanvragen
Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dakbedekking? Vraag een dakinspectie aan!

  Subsidie aanvragen
  Vul de online subsidiecheck in en kom erachter hoeveel subsidie u kunt krijgen!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan
   U kunt van Easy Sedum altijd een gedetailleerde en scherpe offerte verwachten!

    We leren u graag beter kennen

    Wat heeft u nodig voor een sedumdak?

    Vrijwel elk traditioneel sedumdak bestaat uit de volgende opbouwlagen:

    ✓ Wortelendwerende folie (afhankelijk van de dakbedekking)
    ✓ Beschermdoek 300gr
    ✓ Drainage 20mm
    ✓ Extensief daktuinsubstraat
    ✓ Sedummatten

    Voor lichtgewicht sedumdaken heeft u substraat op rol van 20 mm of 40 mm nodig in plaats van extensief substraat.  

    Bij sedumdaken die zijn opgebouwd met sedum cassettes adviseren wij om een beschermdoek eronder te plaatsen. Vandaar dat het beschermdoek is inbegrepen bij het pakket. Zo heeft u direct alle benodigdheden. 

    Verder heeft u bij sedumtrays (lichtgewicht cassettes) een wortelwerende folie nodig, indien uw dakbedekking niet wortelwerend is. Wortelwerende folie zit al inbegrepen in ons lichtgewicht sedumdak cassettes pakket.

    Randafwerking sedumdak

    Voor de randafwerking van uw sedumdak heeft u scheidingsprofielen, olivijn/grind en bladvangers nodig. De grindranden rondom een sedumdak zijn vegetatievrije zones. Dit voorkomt de kans op lekkages en beschadigingen van de dakranden en dakbedekking.

    Welke type sedumdak kopen

    Bij het kopen van een sedumdak zijn vijf mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

    ✔ Traditioneel sedumdak
    ✔ Lichtgewicht sedumdak
    ✔ Super lichtgewicht sedumdak
    ✔ Sedumdak cassettes
    ✔ Lichtgewicht sedumdak cassettes

    Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden om er zeker van te zijn dat u de juiste beslissing neemt voor uw woning of bedrijf. Hier zijn de belangrijke punten om in gedachten te houden:

    Het standaard sedumdak, ook wel traditioneel sedumdak genoemd, is het meest gekozen sedumdak. Dit komt vooral door de goede opbouw met wortelendwerende folie, drainagebanen, extensief daktuinsubstraat en sedummatten. Dit zorgt voor een goed waterbegend sedumdak. Wel moet u er rekening mee houden dat een standaard sedumdak een relatief zwaar verzadigd gewicht heeft. 

    Soms is het verstandiger om te kiezen voor een lichtere variant. Bij Easy Sedum bieden wij ook twee soorten lichtgewicht pakketten aan. Deze type sedumpakketten zijn geschikt voor bij elk dak!

    Daarnaast kunt u kiezen voor kant-en-klare systemen zoals sedum cassettes of sedumtrays. Sedumcassettes en sedumtrays zijn relatief zwaar door het totale verzadigde gewicht per m², maar ze hebben ook een beter waterbergend vermogen. Het waterbergend vermogen kan wel oplopen tot 31 liter per m². Ook zijn ze al goed geworteld en hebben ze een eenvouding kliksysteem. Deze kunt u dus gemakkelijk plaatsen op uw dak. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om de aanleg uit te besteden aan ons ervaren montage team.