Sedumdak laten aanleggen met sedummatten

Bij Easy Sedum kunt u gemakkelijk en voordelig de aanleg van uw groendak met sedummatten uitbesteden en online bestellen. In ons assortiment vindt u aanlegservices voor elk type sedumdak. Ons ervaren team zorgt binnen 5 werkdagen voor de realisatie van uw sedumdak met sedummatten. Wij leggen het groendak aan conform de FLL-richtlijnen en de aanleg wordt uitgevoerd door échte specialisten

Snelle aanlegservice voor sedummatten

De aanleg van een sedumdak met sedummatten kan erg eenvoudig zijn, dus waarom zou u het uitbesteden? Daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst is werken op het dak soms gevaarlijk werk als u niet weet wat u moet doen. Daarnaast zal het meer tijd en moeite kosten dan wanneer u het door de experts van Easy Sedum laat uitvoeren. Zij doen het immers elke dag! We nemen daarom de taak van de aanleg graag van u over. Ons ervaren team heeft de juiste kennis, materialen en kunde in huis om in een mum van tijd een mooi en groen dak met sedummatten aan te leggen.

Groendak laten aanleggen met matten door Easy Sedum

Na uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte moment in te plannen voor de aanleg. De bestelling wordt meestal één dag van te voren geleverd op pallets. U hoeft voor de aanleg niet thuis te blijven. Daarnaast nemen wij na de aanleg het afval zoals pallets, verpakkingen, karton en restafval mee! 

Een sedumdak laten aanleggen met sedummatten door Easy Sedum is dus makkelijk geregeld, tijdbesparend, goed aangelegd en snel gerealiseerd met een direct groen resultaat! Heeft u een vraag of wilt u eerst contact opnemen met ons? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 060 18 25. U kunt ons ook mailen via info@easysedum.nl

Waarom kiezen voor Easy Sedum?

 • Ervaring met elk type sedumdak
 • Aanleg conform de FLL-richtlijnen
 • Gemakkelijk en snel geregeld
 • Volledige ontzorging
 • Direct groen resultaat

Bekijk ook eens onze aanlegservice voor sedum cassettes en sedumtrays

sedumdak aanleggen met sedummatten groendak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave A Reply

Your rating *

Onze gloednieuwe locatie: circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom

Easy Sedum opent zijn deuren op een gloednieuwe locatie: het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom. Dit park is het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland. Onze nieuwe vestiging is ontworpen met de nieuwste duurzame bouwmaterialen die allemaal recyclebaar zijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt.

Samen met andere ondernemers op het park dragen wij bij aan het verbeteren van de water- en luchtkwaliteit en de vermindering van CO2-uitstoot. Door duurzaamheid te integreren in de bedrijfsvoering kan Easy Sedum zijn klanten beter van dienst zijn en bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Het nieuwe kantoor van Easy Sedum is een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzaamheid en een groene toekomst. Het bedrijf zet zich in voor de verbetering van de leefomgeving en de bevordering van biodiversiteit. Het  circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom is een uitstekende locatie voor Easy Sedum om deze missie voort te zetten.

Het is een geweldige stap in de richting van een duurzame toekomst. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een groenere toekomst en zijn blij dat we onze duurzame missie kunnen voortzetten op deze circulaire locatie met een passende straatnaam: Ecologieweg!

Dakinspectie aanvragen
Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dakbedekking? Vraag een dakinspectie aan!

  Subsidie aanvragen
  Vul de online subsidiecheck in en kom erachter hoeveel subsidie u kunt krijgen!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan
   U kunt van Easy Sedum altijd een gedetailleerde en scherpe offerte verwachten!

    We leren u graag beter kennen

    Wat heeft u nodig voor een sedumdak?

    Vrijwel elk traditioneel sedumdak bestaat uit de volgende opbouwlagen:

    ✓ Wortelendwerende folie (afhankelijk van de dakbedekking)
    ✓ Beschermdoek 300gr
    ✓ Drainage 20mm
    ✓ Extensief daktuinsubstraat
    ✓ Sedummatten

    Voor lichtgewicht sedumdaken heeft u substraat op rol van 20 mm of 40 mm nodig in plaats van extensief substraat.  

    Bij sedumdaken die zijn opgebouwd met sedum cassettes adviseren wij om een beschermdoek eronder te plaatsen. Vandaar dat het beschermdoek is inbegrepen bij het pakket. Zo heeft u direct alle benodigdheden. 

    Verder heeft u bij sedumtrays (lichtgewicht cassettes) een wortelwerende folie nodig, indien uw dakbedekking niet wortelwerend is. Wortelwerende folie zit al inbegrepen in ons lichtgewicht sedumdak cassettes pakket.

    Randafwerking sedumdak

    Voor de randafwerking van uw sedumdak heeft u scheidingsprofielen, olivijn/grind en bladvangers nodig. De grindranden rondom een sedumdak zijn vegetatievrije zones. Dit voorkomt de kans op lekkages en beschadigingen van de dakranden en dakbedekking.

    Welke type sedumdak kopen

    Bij het kopen van een sedumdak zijn vijf mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

    ✔ Traditioneel sedumdak
    ✔ Lichtgewicht sedumdak
    ✔ Super lichtgewicht sedumdak
    ✔ Sedumdak cassettes
    ✔ Lichtgewicht sedumdak cassettes

    Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden om er zeker van te zijn dat u de juiste beslissing neemt voor uw woning of bedrijf. Hier zijn de belangrijke punten om in gedachten te houden:

    Het standaard sedumdak, ook wel traditioneel sedumdak genoemd, is het meest gekozen sedumdak. Dit komt vooral door de goede opbouw met wortelendwerende folie, drainagebanen, extensief daktuinsubstraat en sedummatten. Dit zorgt voor een goed waterbegend sedumdak. Wel moet u er rekening mee houden dat een standaard sedumdak een relatief zwaar verzadigd gewicht heeft. 

    Soms is het verstandiger om te kiezen voor een lichtere variant. Bij Easy Sedum bieden wij ook twee soorten lichtgewicht pakketten aan. Deze type sedumpakketten zijn geschikt voor bij elk dak!

    Daarnaast kunt u kiezen voor kant-en-klare systemen zoals sedum cassettes of sedumtrays. Sedumcassettes en sedumtrays zijn relatief zwaar door het totale verzadigde gewicht per m², maar ze hebben ook een beter waterbergend vermogen. Het waterbergend vermogen kan wel oplopen tot 31 liter per m². Ook zijn ze al goed geworteld en hebben ze een eenvouding kliksysteem. Deze kunt u dus gemakkelijk plaatsen op uw dak. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om de aanleg uit te besteden aan ons ervaren montage team.